Madalenes

Avui he fet madalenes amb la recepta del “Sobao”. És una recepta fàcil de recordar:
250 gr de mantega
250 gr de sucre
250 gr d’ous
250 gr de farina
1 cullaradeta de llevat Royal

opcional:
1 culleradeta de canyella, o,
1 culleradeta de vainilla
altres sabors
trocets de xocolata, o nous, avellanes, ….

Farem la barreja segons el sistema plum cake, és a dir, en l’ordre que he posat els ingredients. Primer el sucre i la mantega toba a temperatura ambient. No fa falta muntar les clares a punt de neu.
Recordeu posar el forn ben calent, a 250ºC si pot ser. Després baixar-lo a 200ºC.

Mmmmmmm!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s