Més Madalenes


Una altra recepta de madalenes.
Mmmmmm… van quedar tan bones….
250 gr d’ous (pesats amb closca)
200 gr de sucre
250 gr d’oli d’oliva
300 gr de farina de blat
mig sobre de llevat per a pastissos

Com sempre, poso els ingredients en l’ordre a barrejar-los. És molt important (en general) que els ous estiguin a temperatura ambient, no els tragueu de la nevera just abans de preparar la massa.

Hi podeu afegir xocolata, canyella, una mica de suc de llimona, de taronja….

Les poseu al forn a 250ºC uns pocs minuts i després abaixeu el forn a 200ºC. Així queden més altes i després es couen per dins.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s