Pastís o madalenes de iogurt

Ingredients:
300 gr sucre blanc o “moreno”
300 gr d’ous
300 gr de farina de blat
100 gr d’oli d’oliva verge
1 iogurt
suc de llimona
llevat químic (un sobre)
pinyons
un pols de sal

En aquesta recepta, ho barregem diferent. Primer barregem tots els sòlids per un cantó i els líquids per l’altra. Després anem afegint el líquid. Ho posem al motlle i posem al forn a 180ºC.

Queda una massa de pastís o madalenes esponjós, gustós i amb les sorpreses dels pinyons.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s