Quiche d'espinacs

Primer preparem el que posarem a dins:
sofregit de ceba i all
espinacs
panses i pinyons (avui no tenia pinyons i hi he posat nous. Ha quedat boníssima!)

Després hi afegim 5 ous batuts i formatge fresc (mozzarella)

Pasta de la quiche
250 gr de farina de blat
125 gr de mantega toba
5 gr de sal
70 gr de llet

La farina i la mantega s’han de treballar primer, després s’hi afegeix la sal i la llet. Un cop treballats els quatre ingredients, ho posem a la nevera mitja hora. La treiem i l’estirem al marbre amb el rodet (ambdós untats amb farina). Posem la massa al motlle i cigrons o llenties a sobre per tal que no pugi. La posem al forn uns 10-15′ a 170ºC. Després posem a dins la quiche els ingredients i a sobre formatge emental o gruyere.

Ho deixem uns 20′ al forn a 170ºC.
Per menjar calenta o freda.
Mmmmmmmm que disfruteu!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s