Galetes salades

Després de passar la grip, ja torno a tenir ganes de preparar menjar boníssim!
Gaudir del menjar és un dels majors plaers que hi ha!

Preparem una massa “a foncer”, és a dir, una massa que es fa servir per fer quiche, tartaletes, galetes salades…

Ingredients:
250 gr de farina de blat (toba, és a dir, de la que venen al supermercat)
125 gr de matèria grassa (mantega o oli, si és mantega, que estigui a temperatura ambient)
5 gr de sal
15 gr de sucre
1 ou
50 o 60 gr de llet (he escrit bé, són grams i no mililitres)

Barrejarem els ingredients en l’ordre que els escric.
Després posarem la massa a la nevera uns 30 minuts. Després la treballem per aplanar-la amb el corró.
I fem les formes que desitgem.
Al final, abans d’entrar al forn, hi podem posar orenga, pebre, sal, alfàbrega a sobre. Queden molt gustoses.
També es pot posar l’herba aromàtica que hàgim triat a l’oli a maserar uns dies abans. El colem i seguim la recepta.

Van molt bé d’aperitiu o per berenar.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s