Pastissets de llimona i formatge fresc

Requereixen una mica de temps i elaboració!

Ingredients de la massa “sucrée”:
100 gr de mantega o oli d’oliva
125 gr de sucre ecològic o moreno
1 ou
250 gr de farina de blat “toba”, és a dir, blanca de supermercat

Barregem els ingredients en l’ordre que els escric. Quan s’han barrejat dos, afegeixo el tercer, després el quart. Posem la massa a la nevera. Després la treballem freda amb el corró i fem les tartaletes, que courem a 170ºC uns 12-14 minuts amb cigrons o llenties a sobre per tal que no pugin.

La barrega de dins és una inspiració d’un pastís de la Carme Ruscalleda:
Ingredients:
100 gr de mantega
125 gr de sucre
dues culleradetes de sucre vainillat
3 ous
suc de llimona (entre mitja i una llimona)
50 gr de farina de blat
500 gr de formatge fresc, per exemple, Mató (o quark, de burgos…)
algunes nous

Barregem els ingredients segons l’ordre que els he escrit.
Posem la barreja sobre les tartaletes i ho posem al forn una hora, sí, ho he escrit bé, una hora sensera a 100ºC. Controlarem si estan lleugerament dorats o si la part de sobre ha fet una capa que no s’enganxi al dit.

Bon profit!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s