Quiche amorosa d'espinacs

Preparem una massa igual a la de les galetes salades, “a foncer”.

Després, la coem al forn amb cigrons a 170ºC durant uns 12-14 minuts.

La treim del forn i l’omplim de la massa d’espinacs amb nous i panses, ous i formatge (la recepta és més avall, vegeu la quiche d’espinacs).

La tornem a posar al forn uns 15 minuts.

I ja està! El fet de fer-la amb forma de cor, estoba a quasi tothom!

🙂

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s