Mini pastissets de llimona

250 gr de sucre moreno
250 gr d’oli d’oliva hojiblanca
250 gr d’ous
250 gr de farina de blat ecològica
8 gr de llevadura química
ralladura de 2 llimones
suc de mitja llimona

Barregem primer el sucre amb l’oli, després hi afegim els ous sencers, després la farina, la llevadura i finalment la ralladura i el suc.
Ho posem en motllos molt petits, o bé de silicona, o bé paperets de magdalenes.
El forn a uns 170-180ºC. Heu de vigilar que no es facin massa, quan estiguin dorats, ho treieu del forn.

Per al glassé de llimona:
suc de llimona colada
sucre llustre
El glassé s’ha de fer una mica a “ojo de buen cubero”. Primer poseu el sucre en un bol i aneu afegint el suc de llimona fins que estigui al punt que us agradi. Si voleu un glassé que cobreixi força i quedi ben blanc, hi heu de posar més sucre i menys suc. Si voleu un glassé brillant i semi transparent, hi heu d’afegir més suc.
Bon profit!
Mmmmmmm!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s