Taller de salses vegetarianes I: la salsa de tomàquet

ingredients salsa tomàquet[català] El taller del dissabte 27/10/12 va ser un èxit. A més de parlar i aprendre sobre els métodes de cocció, de conservació, del sofregit, dels ingredients, dels usos medicinals dels ingredients ….

… vem preparar la base de la salsa de tomàquet i després les possibilitats proposades eren:

Italianes:      Putanesca (amb olives negres), amb alfàbrega, amb anxoves, amb esbarginies, amb xampinyons, napolitana (api, vi blanc, parmesà i orenga)

Espanyoles:     Amb farigola, amb fondo de carn i llaurer, amb farina

Franceses:       Provençal (amb tàperes), amb buquet guarni

Austríaques (d’origen hongarès): amb pebre vermell i/o pebre dolç

Ketchup: amb vinagre i sucre

Mexicana: amb xile i coriandre, bullida o rostida

Les participants van triar fer la napolitana i l’austro-hongaresa. Es van endur un pot de salsa de cada una. Bon profit!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s