Coca de pinyons

P1230779     P1230747

Estem a l’epoca de Quaresma, quan és típic preparar i menjar coca de llardons. Com que jo no menjo carn ni greixos derivats dels animals, he preparat una coca sense llardons. He substituit els llardons pel xocolata, que també és típic d’aquesta època. És ben sencill de fer: compreu dos làmines de pasta de full al supermercat. Exteneu la primera sobre el seu paper a la safata del forn. Hi coloqueu trocets de xocolata (que es desfaran). A sobre hi coloqueu la segona làmina de pasta de full. Amb una forquilla feu un dibuix als extrems per tal que quedin les dues làmines enganxades (primer pintar amb una mica d’aigua el voltant de la primera làmina). Ara hi poseu tants pinyons com volgueu. Esparciu 2-3-4 cullerades soperes de sucre moreno ecològic per sobre i la poseu al forn a 150ºC. Primer la poseu a baix del forn i quan ja penseu que està cuita (uns 20 minuts) la poseu més amunt per tal que es faci la part de sobre i quedi el caramel desfet i caramelitzi els pinyons. La deixeu uns 20 minuts més. Està per llepar-s’hi els dits!!!

Si proveu de fer-la, envieu-me els vostres comentaris. Com us ha quedat? Gràcies!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s