Taller de bunyols

P1200024

Fem bunyols o brunyol casolans. Arriba Pasqua, temps de bunyols. Tradicionals i creatius. Amb forat o sense.

Una proposta per aprendre molts aspectes diferents de la cuina:
La filosofia general es gaudir o millorar la salud a través dels aliments, gaudir del menjar, aprendre remeis casolans amb els ingredients de la cuina, … i donar gràcies dels tresors naturals que menjem cada dia sense ser-ne concients! Els bunyol o brunylos de l’Empordà es fan amb matafaluga (anís), excel.lent per a la digestió.

On: Balmes, 67, 1er 1a, 08007 Barcelona
Quan: Dissabte 9 de març
Preu del taller: 15 € (us emportareu el que cuinem).

Per inscriure-us: per mail a cocinaterapeutica@yahoo.es, o bé, al Facebook Cuina Terapéutica.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s