Taller de galetes de Pasqua i “La nostra salut està a les nostres mans”

P1230683

Galetes boníssimes i boniques.

Una proposta per aprendre molts aspectes diferents de la cuina:
La filosofia general es gaudir o millorar la salud a través dels aliments, gaudir del cuinar i del menjar, aprendre remeis casolans amb els ingredients de la cuina, … i donar gràcies dels tresors naturals que menjem cada dia sense ser-ne concients!

TERTÚLIA-TALLER: La nostra salut està a les nostres mans.
CONVIDADA Sandra Campos, practicant de Tècniques de Salut Alternativa i directora de l’Associació IMAGO: http://www.imagocatalunya.org.

OBJECTIU L’objectiu de la tertúlia – taller, és construir col·lectivament consciència, respecte al tema de la nostra salut i el nostre benestar, mitjançant un intercanvi amb els participants, que generi una reflexió la qual ens permeti veure com la malaltia, no és l’estat natural de l’ésser humà, sinó el benestar i que, encara que la mort és part natural de la vida, aquesta última, segons quins models de vida tinguem, es desenvolupés d’una manera o d’una altra.
Per tant el segon objectiu és convidar a l’aplicació a si mateixos, per part de cada un dels participants, d’unes senzilles tècniques naturals, sense riscos, baix cost, sense dependència, vingudes de la mil·lenària saviesa ayurvèdica.

Cost de la tertúlia: Aportació voluntària a la capseta de la “mútua felicitat”. Valen les abraçades, les gràcies i sobretot un saludable somriure.

Lloc: Balmes, 67, 1er 1a, 08007 Barcelona

Dia: 16/3/13 Dissabte d’11:00 a 13:00

Per apuntar-se: enviar un mail a cocinaterapeutica@yahoo.es, o bé, a través del Facebook. Preu del taller de galetes 15 Euros.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s