Taller d’aprofitament i conserves

P1230919

Amb “Millor que nou” hem preparat un taller de prevenció de residus domèstics. En aquest taller aprendrem a gestionar, conservar i aprofitar els aliments de forma integral, des de la planificació de la compra fins al que ha sobrat d’altres àpats a través de recomanacions i receptes senzilles i originals que ens ajudaran a reinventar els nostres menús.
Aprendrem també una manera de planificar i cuinar pràctica i econòmica que contribuirà a prevenir els residus a la nostra cuina.
Realitzarem vàries receptes d’aprofitament i conserva, senzilles i pràctiques. Durant el desenvolupament del taller l’ecocuinera aportarà estratègies fàcilment aplicables a la vida quotidiana per millorar l’aprofitament alimentari a les nostres llars. Els participants podran tastar els plats preparats.

Dia: 11/4/13

Lloc: Sta. Coloma de Cervelló
Adreça: Biblioteca municipal (Passatge Mª Mercè Marçal, davant de l’Ajuntament)
Hora: 18.30-20.30
Tallerista: Gisela Izard
Auxiliar: Frederic Galimany

Per a les inscripcions:
Contacte:  Marga Agustin; agustinsm@diba.cat; 93-6450700

(a la foto: xips de pell de pastanaga)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s