Receptes de salses per al bon temps

salses crues

Ara que arriba el bon temps, el solet i la calor, els aperitius … M’encanten les salses de primavera i estiu. Són fàcils de preparar, moltes no requereixen ni cuinar sino barrejar i triturar, …

Les salses per al bon temps que proposo són:

– Olivada

– Hummus

– Pesto

Tahini

– Vinagreta

Es poden menjar amb pa, amb cullera, afegir-les als aperitius, per acompanyar pasta, amanides, verdura, arròs…

No us donaré les receptes com una que vaig trobar a internet que deia per fer la salsa Tahini, agafar pasta Tahini i barrejar-hi oli.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s