Taller d’aprofitament: confitures i conserves

El dijous passat vem anar a Santa Coloma de Cervelló. A la Biblioteca Pilarín Bayés es va fer el taller de cuina d’aprofitament. En aqust cas parlavem de conserves i confitures.

Amb les eines que veieu a les fotos, una cuina elèctrica portàtil, perquè a la biblioteca no hi ha cuina….

Ens en vem sortir prou bé.

Vem parlar de les conserves en fred i amb calor, de les dolces, les salades… les fruites i les verdures, els ingredients conservadors per excel.lència: l’oli d’oliva, la sal, el sucre, el vinagre, el fred i la calor.

Vem preparar confitura de pell de taronja i conserva de tomàquet. Després ens vem menjar el tomàquet amb pa i oli. Mmmmmm! Tan bo!

PICT0005 PICT0006 PICT0007 PICT0008 PICT0011 PICT0013

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s