Coques dolces i salades: Taller a Golferichs

 

Imagen de coca con fruta confitada

Coca de Sant Joan amb fruites confitades

Un dels aliments que podem trobar en gran part del món és la coca. L’exemple més clar és la coca catalana i la pizza italiana, però al llarg de la mediterrània es pot trobar de diferents formes i ingredients. A Catalunya és un producte que podem trobar tan als forns com a les pastisseries. Hi ha diversos tipus de coques: dolces o salades, obertes o tancades, segons la base de pasta i diferents ingredient per sobre. La pasta de la coca es pot fer tipus pa, brioix o amb una fina pasta de full. La perfecta combinació d’ingredients que cobreixen la pasta arrenca de la tradició dels productes de temporada i també d’aprofitament. Actualment les combinacions d’ingredients poden sorprendre el paladar més sofisticat.

Coca Recapte, de verdures, mar i muntanya, per celebrar diades especials, de bolets, … Podeu aprendre al curs de Coques tradicionals al Centre Cívic Golferichs en horari de matí.

Dijous de 10 a 12h

Del 23 de gener al 13 de febrer
Espai: Golferichs

Us podeu inscriure a través de la web del Centre Cívic: Inscriure’m

Per a més informació: http://www.golferichs.org/cursos/cuina/coques-tradicionals-catalanes-nou/

Imagen de coca de piñones

Coca de pinyons amb base de pasta de full

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s