About

[Català] Benvinguda/benvingut a Cocina terapeutica! Què creus que trobaràs aquí? Trobaràs receptes ecològiques i veganes. Salut per sobre de tot! Explicacions al perquè de les coses i sobretot, ètica, honestedat i respecte a la Natura i al nostre cos. Que només en tenim un en aquesta vida…. és bo cuidar-lo! Gisela està especialitzada en la producción de pastisseria vegana ecològica i celíaca. És una de les primeres pastisseries biològiques i veganes. Ofereixo tota mena de receptes i postres saludables, sense greixos ni productes animals, tot fent servir farines de grans difererents del blat (espelta, sègol, blat de moro, arròs, cigró…). Per això, són adients per a les persones que segueixen una alimentació vegana i/o vegetariana, intolerants a la lactosa, o amb alérgies a l’ou, o al gluten, i també, són adients per a qui desitgi gaudir del menjar sà i sense additius. De vegades, ofereixo la recepta original (carnívora) amb ous i llet de vaca, però també trobareu la vegana i com convertir les receptes “tradicionals” en receptes veganes. També trobareu receptes per a celíacs.

Imagen de flor de ajo

Flor d’all

El 12 de novembre del 2010 vaig comencar aquest Blog! El vaig començar per degustar, compartir, agraïr, estimar…. Era el 12 de l’11 del 10: 12-11-10. Hi ha moltes persones que han estat importants a la meva vida. M’han ajudat a aprendre: autors de llibres, mestres, conferenciants, i també  alumnes, pacients, amics i familiars. Agraeixo a l’univers la seva generositat, per tot el que m’ha portat o s’ha emportat. Dono gràcies a la Terra per la seva generositat Dono gràcies a totes les persones i éssers vius que han contribuït a que els aliments arribin a la meva cuina Dono gràcies als aliments perquè dónen la seva vida per tal que jo pugui seguir la meva Dono gràcies al meu cos per ser tan capaç de convertir uns aliments en tot el que necessita Sé que el meu cos és tan inteligent que només fa servir el que necessita i deixa el que no necessita.

Imagen de limones

Llimones

[Castellano] Bienvenida / bienvenido a Cocina terapéutica! ¿Qué crees que encontrarás aquí? Encontrarás recetas ecológicas y veganas. ¡Salud por encima de todo! Explicaciones al porqué de las cosas y sobre todo, ética, honestidad y respeto a la Naturaleza y en nuestro cuerpo. Que sólo tenemos uno en esta vida …. ¡es bueno cuidarlo! Cocina terapéutica está especializada en la producción de pastelería vegana ecológica y para celíacos. Es una de las primeras pastelerías orgánicas i veganas. Ofrezco todo tipo de recetas y postres saludables, sin grasas ni productos animales, usando harinas de granos difererentes al trigo (espelta, centeno, maíz, arroz, garbanzo…). Por ello, son adecuados para las personas que siguen una alimentación vegana y / o vegetariana, intolerantes a la lactosa, o con alergia al huevo, o al gluten, y también, son adecuados para quien desee disfrutar de la comida sana y sin aditivos. A veces, ofrezco la receta original (carnívora) con huevos y leche de vaca, pero también encontrará la vegana y cómo convertir las recetas “tradicionales” en recetas veganas. También encontrará recetas para celíacos. El 12 de noviembre del 2010 empecé este Blog! El empecé para degustar, compartir, agradecer, amar …. Era el 12 del 11 del 10: 12-11-10. Hay muchas personas que han sido importantes en mi vida. Me han ayudado a aprender: autores de libros, maestros, conferenciantes, y también alumnos, pacientes, amigos y familiares. Agradezco al universo su generosidad, por todo lo que me ha llevado o ha llevado. Doy gracias a la Tierra por su generosidad Doy gracias a todas las personas y seres vivos que han contribuido a que los alimentos lleguen a mi cocina Doy gracias a los alimentos porque dan su vida para que yo pueda seguir la mía Doy gracias a mi cuerpo por ser tan capaz de convertir unos alimentos en todo lo que necesita Sé que mi cuerpo es tan inteligente que sólo usa lo que necesita y deja lo que no necesita.

Imagen verduras

Verdures

[English] Welcome to Cocina terapeutica o Therapeutic cooking! What will you find here? You’ll find organic and vegan recipes. Health above all else! Explanations for things and especially ethics, honesty and respect for nature and our bodies. We only have one body in this life …. it is good to take care of it! Cocina terapéutica (Therapeutic cooking) is a producer of high quality Patisserie and Confectionery specializing in organic vegan produce. We are one of the first biological and vegan Patisserie. I offer all kinds of dessert and healthy recipes  without animal products or fats, specially using flour from different grains to wheat (spelt, rye, mace, rice, cheekpea…).. Therefore, they are suitable for people who follow a vegan diet and / or vegetarian, lactose intolerant, or allergy to eggs, or gluten.  and are suitable for those wishing to enjoy healthy food with no additives. Sometimes I offer the original recipe (carnivorous) with eggs and cow’s milk, but you will find vegan recipes and how to convert “traditional” recipes into vegan ones. You’ll also find recipes for celiacs. On 12 November 2010 I started this blog! I began it to enjoy, share, grateful, loving …. It was 12-11-10. There are many people who have been important in my life. They helped me to learn: book authors, teachers, lecturers, and students, patients, friends and family. I thank the universe for Its generosity, for all that the universe had given me or taken from me. I thank the Earth for its generosity I thank all the people and creatures that have helped to get food into my kitchen I am thankful for the food, any food that gives its live so that I can continue mine I thank my body for being able to convert some foods into everything I need I know my body is so intelligent that it will use only what I need and leave what I do not need.

Imatge de croissant biològic i vegà

Croissant bio vegà amb sèsam

1 comentario

Un pensamiento en “About

  1. Hola Gisela. Soc la Marta de Nútrim. No em vaig apuntar la hora a la que vem quedar dilluns. Era a les 10, oi? M’ho pots confirmar?

    Fins dilluns!

    Marta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s